Srijeda , rujan 30. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Mladen Pavković: Opet se javio Vulin i opet „trabunja“

Mladen Pavković: Opet se javio Vulin i opet „trabunja“

Srpsko ministarstvo obrane prenijelo je izjavu tamošnjeg ministra obrane Aleksandra Vulina. Izjavio je da se Oluja prema Srbima više nikada neće ponoviti, da o tome neka nitko ne sanja te dodao „Ako je u Hrvatskoj spremaju za nekog drugog to je već njihov problem. No, Srbima nemojte prijetiti“ – komentirao je notorni Vulin obraćanje hrvatskog ministra obrane generala Damira Krstičevića prigodom prijema za ratne zapovjednike u Kninu, povodom 24. obljetnice VRO Oluja.

Zatim je ovaj srbijanski „komandos“ istaknuo da „ne postoji zemlja na svijetu koja se raduje protjerivanju svojih državljana i ne postoji zemlja u Europi koja se još drži fašističke ideologije i prakse, kao što to čini Hrvatska“.

Sramno da sramnije ne može biti.

S obzirom da smo od ovog bivšeg četnika čuli i gore stvari kad je u pitanju Hrvatska i njezina borba protiv velikosrpske agresije te nas riječi i ne začuđuju.

Ako je koja zemlja „fašistička“ onda to sigurno nije Hrvatska. Čudi nas da taj tip još ništa nije naučio od suvremene povijesti i da dalje trabunja kao da je 1991.

Srbi iz Knina sami su napustili svoje domovine, čim je tijekom VRO Oluja „pukla prva puška“, bježali su, kako reče i njihov vođa Slobodan Milošević, poput „zečeva“.

General Damir Krstičević častan je i uzoran vojnik, jedan od najškolovanijih na ovim prostorima i takvi koji su poput Vulina tijekom agresije bili obični srbijanski vojnici jedno što mu mogu, i danas kao ministru, „poljubiti ruku“.

Osim toga, tko gubi, ima pravo da se ljuti!

Mladen Pavković

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ: Isuse, budi ti naše svjetlo i naša nada!

Isuse, molimo te za snagu koračanja kroz ovozemaljski život. Daj nam snagu onda kada dalje …