Utorak , siječanj 26. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / MLADEN PAVKOVIĆ: Šerbedžija bi odlično glumio četnika!

MLADEN PAVKOVIĆ: Šerbedžija bi odlično glumio četnika!

Počelo je snimanje igranog filma o generalu Ante Gotovini. Međutim, produkcija i Casting Serena Pro objavili su oglas da još uvijek traže među ostalim, pretežno muškarce za pripadnike – neprijateljske vojske. Očito, nitko „ne želi“ glumiti četnike!? Audicije za statiste održat će se početkom ožujka u Splitu, Kninu i drugdje. Kakav bi to bio film bez dobro „nabrijanih“ neprijatelja? Prednost za igranje likova četnika imaju oni s dugim ili zapuštenim kosama, dužim i neurednim bradama i sl. Nu, neka se ne uvredi, ali taj glumački lik je kao stvoren za Rade Šerbedžiju i njemu slične! U vrijeme komunizma glumio je u svakakvim filmovima, pa i u onima u kojima je odlično igrao pripadnike neprijateljske vojske. Kako to da se Antun Vrdoljak,  redatelj filma o Gotovini, nije ni sjetio da baš jednu takvu, makar i sporednu ulogu četnika povjeri iskusnom i poznatom Šerbedžiji?

To bi bio film! Goran Višnjić u ulozi Gotovine, a Šerbedžija u ulozi Karadžića, Mladića, Šešelja ili pak Slobodana Miloševića!

I ne samo to: Rade bi vjerujemo odlično mogao glumiti i neke od hrvatskih izdajica, jer prema svemu sudeći i za njih će biti mjesta u ovom s nestrpljenjem očekivanom filmu!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Pavković: Zvonko je bio i ostao hrvatska legenda

S tugom se sjećamo istinskog hrvatskog domoljuba Zvonka Bušića-Taika (Gorica, BiH, 23.1.1946. – Rovanjska, 1.9. …