Utorak , rujan 29. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Most uz Škoru: ‘Može ugroziti kandidate iz velikih stranaka’

Most uz Škoru: ‘Može ugroziti kandidate iz velikih stranaka’

Predsjednik Mosta Božo Petrov potvrdio je u petak kako će njihova stranka na predsjedničkim izborima podržati Miroslava Škoru.

– Postoji mogućnost da konačno netko tko želi braniti interes građana ima mogućnost ugroziti ove kandidate iz velikih političkih stranaka. Čemu rasipati glasove? – rekao je Petrov.

Iako su iz Mosta prije dolazile neslužbene najave da bi se za predsjednika RH mogao kandidirati predsjednik stranke Božo Petrov, ali i mišljenja o drugim kandidatima iz stranačkih redova, te su priče u međuvremenu utihnule.

Da se razgovara o Škori moglo se čuti i u Škorinu izbornom stožeru, a u prilog tezi da je dogovor postignut mogao bi ići i jučerašnji Škorin potez. Taj je predsjednički kandidat, naime, potpisao Mostovu inicijativu da se voda Ustavom zaštiti kao osnovno ljudsko pravo i javno dobro, a sve u cilju sprečavanja privatizacije javne opskrbe vodom.

– Vodu u Ustav! Potpisao sam peticiju za ustavnu zaštitu vodnog bogatstva, jednog od naših najvrednijih resursa. Potpišite i vi, napisao je Miroslav Škoro na službenom profilu na Facebooku, uz nekoliko fotografija s Mostovim volonterima.

Direktor komunikacija u Škorinu timu Mate Mijić ističe, međutim, da Škoro nije potpisao tu inicijativu zato što računa na Mostovu podršku.

abcportal.info

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

SASTANAK U ZG: Tri strane – tri priopćenja – jedan rezultat: NIŠTA

Snažna potpora Hrvatske europskom i reformskom putu BiH, naglašeno je u priopćenju za javnost iz …