Četvrtak , siječanj 28. 2021.
Naslovnica / Istaknuto / Obvezne maske: 13-GODIŠNJAKINJA SE SRUŠILA U ŠKOLSKOM AUTOBUSU I UMRLA

Obvezne maske: 13-GODIŠNJAKINJA SE SRUŠILA U ŠKOLSKOM AUTOBUSU I UMRLA

Bilo je samo pitanje vremena kada će opasnosti po zdravlje, koje su u međuvremenu dokazane trajnim nošenjem maski, što je obavezno u lokalnom javnom prijevozu, dovesti do strašnih posljedica: Nakon što se učenica srušila u školskom autobusu u blizini Germersheima u ponedjeljak i nešto kasnije umrla na Karlsruheu klinici, postavlja se pitanje odgovornosti za obavezu MNB-a.

Prema “Rheinpfalzu”, javno tužilastvo u Karlsruheu, koje je započelo istragu, neće moći da pruži više detalja najranije za tjedan dana, kada rezultati obdukcije budu dostupni. Činjenica je, međutim, da je djevojčica iznenada pala dok je bila pod maskom.

I dobro je poznato da se pod maskom koncentracije CO2 postižu u vrlo kratkom vremenu koje je znatno više od deset puta najvećih dopuštenih graničnih vrednosti prema pravilniku o radnom mjestu (kao što su pokazale eksperimentalne studije objavljene na Internetu).

Religijsko ludilo do smrti?

Istina je da prije ili kasnije mora doći do medicinske štete, uključujući smrtne slučajeve, što međutim predstavnici dogme o maskama ne čuju, sa svojom gotovo religioznom predanošću. Ovdje se do đavola moraju poštovati ​​„zaštita“ i „pravila“, čak i ako je šteta sada višestruko veća od tvrđene, naučno praktično neopravdane korisne vrijednosti.

U slučaju preminule učenice, prema javnom tužiocu, može se isključiti nepažnja treće strane, a o ostalim prethodnim bolestima ne zna se ništa. A pošto zdravi 13-godišnjaci se ne prevrnu samo i umru, pitanje veze sa obavezom nošenja pokrivača za usta i nos je više nego hitno. U saveznim državama u kojima je obavezno nositi masku na času, trenutno se vode upravne parnice na upravnim sudovima zbog sličnih zabrinutosti.

Članak sa njemačkog portala pročitajte OVDJE.

Sladjana Velkov/facebook

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Jonjić: Malo sutra gospojo Kekin, nisu devedesete bile to kako ih ti vidiš

Okolo Božića ko u inat Bilo ko u rano proliće Moga si po kući u …