Ponedjeljak , srpanj 6. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / Održana trbina: “Da se ne zaboravi” na temu hrvatskih branitelja

Održana trbina: “Da se ne zaboravi” na temu hrvatskih branitelja

Na Zagrebačkom velesajmu u Zagrebu 01. ožujka 2019. godine održana je  tribina na temu hrvatski branitelji Jučer,danas,sutra, u organizaciji UBDR Zagrebački velesajam.

Gost tribine bio je Voditelj Ureda za branitelje Grada Zagreba, časnik u mirovini gospodin Miodrag Demo.Gospodin Demo je ispričao svoj ratni put i okolnosti njegovog ranjavanja, te odgovarao na postavljena pitanja prisutnih.

Na tribini se razgovaralo o problemima hrvatskih branitelja i njihovih obitelji kao i novom zakonu o hrvatskim braniteljima.

U diskusiji su sudjelovali zamjenik Ministra obrane RH g.Zoran Piličić i g.Vladimir Bergman Načelnik Sektora za upravne i pravne poslove Ministarstva Hrvatskih branitelja,gospođa Vesna Hilfrih Pročelnica Ureda za branitelje Grada Zagreba.Predsjednik UBDR Zagrebački velesajam,Željko Baća  vodio je tribinu na kraju je svima zahvalio i izrazio žaljenje što tribini nisu prisustvovali učenici Osnovnih škola koje su bile pozvane a nisu se odazvale.Iz udruge je najavljena nova tribina u mjesecu travnju,a svi prisutni su pozvani 13.3.2019.g na uručenje Priznanja “Veliko zlatno srce” za 2019.godinu dr.Hermanu Vukušiću.

Ž.G.

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

MIROSLAV ŠKORO U BUJICI: “Glas za SDP je glas za Tita, a glas za Plenkovića je glas za Pupovca!”

U zadnjoj predizbornoj Bujici na Z1 televiziji, gostovao je predsjednik Domovinskog pokreta i vođa nacionalne …