Utorak , siječanj 26. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Pogledajte sučeljavanje: Kakav Široki Brijeg vide Kraljević i Marušić u iduće četiri godine?

Pogledajte sučeljavanje: Kakav Široki Brijeg vide Kraljević i Marušić u iduće četiri godine?

Centri Civilnih Inicijativa (CCI) organizirali su Forum kandidata Širokom Brijegu u utorak 20. listopada u širokobriješkom hotelu Park.

 

Na Forumu kandidata sudjelovali su kandidati za gradonačelnika Širokog Brijega, Miro Kraljević (HDZ BiH) i Vlado Marušić (HKDU-Hrast).

Forum kandidata imao je za cilj da se kandidati kroz izravnu komunikaciju sa građanima izjasne o prioritetima za iduće mandatno razdoblje, a koje su građani naveli kao bitne.

Podsjećamo, prema mišljenju građana, najvažnija tri pitanja kojima bi Grad Široki Brijeg trebao dati prioritet su: obrazovanje, poticanje gospodarskog razvoja i zdravstvena zaštita.

Prisutni građani imali su mogućnost izravno postaviti pitanje kandidatima. Također, kandidatima su bila upućena i dodatna pitanja koja su građani podnijeli na Uličnom štandu održanom u Širokom Brijegu, kao i pitanja koja su građani dostavili putem društvenih mreža.

U zanimljivoj debati koja je trajala 90 minuta, kandidati su sučelili stavove o vođenju Grada u idućem razdoblju. Bilo je tu govora o lokalnoj infrastrukturi, radu Gradske uprave kao i njenoj digitaliziciji, odnosa prema zdravstvu, školstvu, mladima i demografiji.

Opšrinije pogledajte u videoprilozima.

(www.jabuka.tv)

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Ljubo Bešlić bi mogao još neko vrijeme sjediti u fotelji gradonačelnika?

Stranke u Mostaru obavljaju razgovore o eventualnim koalicijama, dok se čeka konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća. …