Ponedjeljak , listopad 26. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Potpora životu Hrvata u Bosni i Hercegovini
Vinkoprom d.o.o. Kardinal Puljić i članovi Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije

Potpora životu Hrvata u Bosni i Hercegovini

Dana 23. rujna 2020 godine kardinal Vinko Puljić, vrhbosanski nadbiskup i metropolit, predsjednik Upravnog odbora Zaklade i upravitelj Zaklade Josip Dabro  u  Vinkovcima i Osijeku su potpisali ugovore s novim članovima – podupirateljima  o pristupanju članstvu Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije.

Domaćini potpisivanja u Vinkovcima bile su tvrtke Sokol d. o. o. i Vinkopro  d. o. o., gdje je potpisano 13 novih ugovora sa tvrtkama poslovnim partnerima domaćina.

Nakon svečanosti potpisivanja u Vinkovcima kardinal Vinko Puljić i upravitelj Zaklade Josip Dabro u nazočnosti osječko-baranjskog župana gospodina Ivana Anušića potpisali su u Osijeku u Velikoj vijećnici Skupštine osječko-baranjske županije ugovore s novim članovima – podupirateljima Zaklade.

Potpisano je ukupno 28 novih ugovora o podupiranju rada Zaklade, a među onima koji su potpisali su Grad Beli Manastir, 13 općina i 14 tvrtki.

Nakon svečanosti potpisivanje uručene su zahvalnice tvrtkama s područja Osječko-baranjske županije koje su članovi-podupiratelji postali još u srpnju ove godine.

Županu Ivanu Anušiću uručena je odluka kojom je postao počasni član Upravnog odbora Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije kao znak zahvalnosti za sve dosada učinjeno na dobrobit Hrvatskog narodna u Bosni i Hercegovini te za potporu projektima Vrhbosanske nadbiskupije.

Zaklada Vrhbosanske nadbiskupije

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Sramota je da ni jedan hrvatski vojni pilot nema čin generala

Svako malo javlja se notorni Predrag Matić i dijeli lekcije hrvatskim braniteljima i stradalnicima. U …