Ponedjeljak , srpanj 13. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Lokalno / Preminuo Željko Prskalo, voditelj Građanske inicijative Transparentno

Preminuo Željko Prskalo, voditelj Građanske inicijative Transparentno

Željko Prskalo (46) preminuo je u mostarskoj bolnici od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći od prije nekoliko dana. Željko je bio član građanske inicijative “Transprentno” koja je ukazivala na nepravilnosti prilikom zapošljavanja novih djelatnika u škole. Zalagao se za jedinstven pravilnik za zapošljavanje prosvjetnih djelatnika u Hercegovačko – neretvanskoj županiji.

“Naš član i dobri duh kluba Željko Prskalo-Želja preminuo je u bolnici od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći od prije par dana” – objavljeno je na facebook stranici Biciklističkog kluba Brotnjo.

Podsjećamo, u noći 30./31. listopada 2018. godine, oko 00:20 sati, u mjestu Potpolje – općina Čitluk, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali Ž.P. (1972.) s vozilom Mercedes 190, nepoznati vozač sa vozilom Mercedes i M.B. (1961.) s teretnim motornim vozilom MAN. Tom prilikom nepoznati vozač je pobjegao s mjesta događaja dok je vozač Ž.P.  zadobio teške tjelesne ozljede, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Posljednji ispraćaj pokojnog Željka bit će u nedjelju 4. studenog u 14 sati ispred kuće žalosti u Paoči. Pokop će se obaviti u groblju Stoci u Paoči.

bljesak.info

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Odluka o dodjeli 47 novčanih pomoći određenim kategorijama studenata s područja općine Čitluk

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić donio je odluku o dodjeli 47 novčanih pomoći studentima sa …