Nedjelja , studeni 29. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Svijet / PUTIN BIJESAN NA SVIJET: Iznio teške optužbe zbog koronavirusa! Evo tko je glavni krivac!

PUTIN BIJESAN NA SVIJET: Iznio teške optužbe zbog koronavirusa! Evo tko je glavni krivac!

Histerija zbog novoga koronavirusa u Rusiji rezultat je provokativnih lažnih vijesti iz inozemstva, rekao je predsjednik Vladimir Putin u srijedu, a istoga dana ruski naftni div Gazprom objavio je da obustavlja sva putovanja svog osoblja u inozemstvo.

Virus je obuzdan i nije se “ništa kritično dogodilo” u Rusiji, rekao je Putin u komentarima koje je prenijela državna novinska agencija TASS.

Medijska izvješća o prijetnji koronavirusa u Rusiji imaju svrhu “posijati paniku među stanovništvom”, rekao je Putin.

“Te provokativne lažne vijesti … uglavnom su organizirane iz inozemstva”, ustvrdio je .

U zemlji je prijavljeno nekoliko slučajeva novoga koronavirusa, uključujući prvi slučaj u moskovskoj regiji ovaj tjedan, a vlasti su poduzele velike mjere opreza, kao što je strogo ograničenje ulaza kineskim državljanima.

Ruski plinski div Gazprom obustavio je inozemna putovanja svojeg osoblja zbog koronavirusa, rekao je glasnogovornik kompanije.

Dodao je da bi se sve osoblje trebalo podvrgnuti liječničkim testovima nakon privatnih putovanja u inozemstvo.

dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Američki državni tajnik: Naravno da će biti prijenosa vlasti. Na novu vladu Donalda Trumpa

Američki državni tajnik Mike Pompeo, jedan od najvećih lojalista Donalda Trumpa, danas je postao prvi član Trumpovog kabineta …