Ponedjeljak , siječanj 25. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Lokalno / Radio postaja MIR Međugorje obilježava 20. rođendan

Radio postaja MIR Međugorje obilježava 20. rođendan

„Hvaljen Isus i Marija. Dragi slušatelji, nalazite se na valovima Radiopostaje ‘Mir’ Međugorje” prve su ovo riječi koje su odjeknule 25.11.1997. u podrumu male kućice gdje su bile blagoslovljene prostorije radiopostaje MIR Međugorje. Tadašnja frekvencija 106,3 koja je pokrivala 800m Međugorja, bila je rezervirana za petosatni program radija.

Okosnica programa u početku je bila, te ostala do danas, izravni prijenos molitvenog programa iz crkve sv. Jakova u Međugorju. Uz taj temeljni dio naslanjali su se kasnije sadržaji i emisije vjerskog, kulturnog, informativnog i zabavnog karaktera.

Danas kada radiopostaja emitira vlastiti 24satni program, kada putem vlastitih odašiljača i satelita ima vjerne slušatelje u cijelom svijetu, kada je dio organizacije velikih projekata vezanih za Međugorje, kada uređuje svoju vlastitu web stranicu, kada snima i izdaje albume vrhunske kvalitete želimo na poseban način obilježiti svojih prvih 20 godina. Godine su to neznanja, ali želje za radom i učenjem, godine su to amaterizma ali i prelaska u profesionalizam, godine su to jake želje, ustrajnosti, rada, molitve, uspjeha i ponosa.

A sve to ne bi ostvarili bez potpore dragih slušatelja, posebno podupiratelja. Stoga svima žele zahvaliti 25. studenog 2017., u 19.30 sati, u dvorani Ivana Pavla II u Međugorju te vas pozivaju na koncert zbora Izvor iz Zagreba te da tih dana budete uz slavljenički radijski program jer vas očekuju bogate nagrade iz kojih izdvajamo put u Svetu Zemlju, Rim ili Lurd.

MISIJA / MEDJUGORJE.HR

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Održana konstituirajuća sjednica novog saziva Općinskog vijeća Čitluk

Jučer je u kongresnoj dvorani Hotela Brotnjo održana konstituirajuća sjednica novog saziva Općinskog vijeća Čitluk …