Četvrtak , siječanj 28. 2021.
Naslovnica / Arhivske vijesti / Rockefellerovo priznanje – Konačni cilj je postići da svi na svijetu imaju ugrađen RFID-čip (VIDEO SPECIJAL)

Rockefellerovo priznanje – Konačni cilj je postići da svi na svijetu imaju ugrađen RFID-čip (VIDEO SPECIJAL)

Filmski redatelj Aaron Russo je u intervjuu govorio o nekadašnjem prijateljstvu s Nicholasom Rockefellerom. Između ostalog, o Rockefellerovom priznanju da je konačni cilj “postići da svi na svijetu imaju ugrađen RFID-čip, te da sav novac i sva imovina bude na tim čipovima, a ako bilo tko poželi prosvjedovati protiv onoga što činimo ili postupati protiv toga, mi samo isključimo njegov čip.” Dakle, to je odgovor na pitanje: Kamo se stremi? A odgovor na pitanje: Kako tamo stići? Naravno, još od Edwarda Bernaysa, odgovor je isti: pomoću propagande.

U časopisu „Surveillence and Society“,pod naslovom „Mreža za nadziranje“ piše da bi već 2016. gotovo svaki pokret, kupnja ili komunikacija mogli biti praćeni preko kompleksne mreže isprepletenih nadzornih uređaja te da se „sada vode ozbiljne rasprave o pozivu na sveopće čipiranje“.
Novine Sydney Morning Herald su 2. ožujka 2010. objavile da je „nedavno provedena anketa otkrila da bi gotovo jedan od četiri Nijemca rado imao čip implantiran u svojemu tijelu. Anketu je provela njemačka lobistička skupina informatičke industrije BITKOM s namjerom da dokaže sve slabije razgraničavanje stvarnog života i virtualnog svijeta. Od otprilike tisuću ispitanika njih 23 posto reklo je kako bi pristalo da im se pod kožu umetne čip ‘zbog određenih koristi’.“

Finska istraživačica Luukanen-Kilde napisala je iscrpne studije o mogućnosti mikročipova na području kontrole ljudi: „Svaka misao i reakcija, svako slušno i vizualno opažanje uzrokuje određeni neurološki potencijal, amplitude i obrasce u mozgu i njegovim elektromagnetskim poljima, koji se sada mogu dekodirati u misli, slike i glasove. Drugim riječima, elektromagnetskom stimulacijom mogu se promijeniti moždani valovi pojedinca i utjecati na mišićnu aktivnost, uzrokujući bolne mišićne grčeve koje osoba doživljava kao mučenje. (…) Sustav elektronskog nadzora NSA može istovremeno pratiti i obrađivati podatke o milijunima ljudi. Svatko od nas ima jedinstvenu frekvenciju bioelektrične rezonancije u mozgu, baš kao što imamo jedinstvene otiske prstiju.

https://www.youtube.com/watch?v=VhqOMR5Fj1k

Glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Dodik: Dubrovnik nikada nije pripadao Hrvatskoj, Sarajevo je za nas inozemstvo!

Povijesno i nacionalno gledano, Jugoslavija je ozbiljna podvala srpskom narodu, koji se odrekao, bukvalno, i …