Ponedjeljak , siječanj 25. 2021.
Naslovnica / Istaknuto / ŠOKANTNA KLOPKA? POKRENUTA NAJVEĆA operacija CIA-e o izbornoj prijevari u povijesti!

ŠOKANTNA KLOPKA? POKRENUTA NAJVEĆA operacija CIA-e o izbornoj prijevari u povijesti!

Preko 500 elitnih jedinica ušlo je u sva skladišta za brojanje glasačkih listića širom zemlje kako bi čuvali sve odštampane glasačke listiće – javlja portal hop.com.hr.

 

SVI su otisnuti s vodenim žigovima QFS-BLOCKCHAIN  (neraskidivi kod).

Do jučer je 14 milijuna glasačkih listića laserski skenirano u 5 različitih država, a 78% je propalo (NEMA vodenih žigova), a od 100% ovih propalih (nevažećih) glasačkih listića nalazi se Biden.

Korišten je i sustav SCIF – kapacitet za osjetljivo podijeljene informacije. To je sustav koju koristi vojni obavještajni odjel za kibernetsku sigurnost.
Pratili su prijevaru u stvarnom vremenu.

Dr. Charlie Ward (Contractor – Trump Insider) opisuje implementaciju operacije Sting kako bi se uhvatili oni koji su uključeni u krađu izbora. Pogledajte molimo, cijeli ‘thread’ Toma Grahama na twitteru.

 

Zanimljivih narednih nekoliko dana je pred nama. Ja ću reći i cijeli mjesec jer otpor prema ovoj sad već jasnoj mega prijevari će biti prevelik.

Znali su koje države koriste glasačke strojeve s postavljenim HAMMEROM I SCORECARDOM. (Softver razvijen za CIA-u za daljinsku manipulaciju biračkim spiskovima na stranim izborima.)
Sada je upravo raspoređen protiv američkog naroda.

Ovo je sjajno pripremljen  i odrađen posao Donalda Trumpa i njegovog tima.

Na glasačke listiće stavili su “nevidljivi vodeni žig” i nikome nisu rekli.

Nacionalna garda sada ulazi s “infracrvenom” opremom i vrlo lako može pročitati koji su glasački listići stvarni, a koji lažni.

No nisu to jedini dokazi i  informacije. Već je utvrđeno kako su glasali i mrtvi, čak većina njih s preko 100 i više godina.

Deseci tisuća glasačkih listića je uništeno, a bili su za Trumpa.

Čak su i mala djeca glasovala!

Hrvatski Lovre mala je beba za ove globalne prevarante.

Sjeća li se uopće itko jedne vrlo bahate izjave  Joe Bidena:  „ … nisu mi potrebni glasovi ljudi za pobjedu na izborima.“  ZAŠTO bi rekao nešto tako neobično?

Što je to Biden znao a ostali nisu? Čak nisu ovo ni registrirali.

No, predsjednik Trump  je znao da će doći do krađe izbora i postavio je zamku u koju su upali demokrati.

Dr. Steve Pieczenick je za FOX NEWS  ekskluzivno izjavio kako svi glasački listići, oni ispravni, imaju  vodeni žig  QFS-BLOCKCHAIN  te kao će demokrati biti izloženi  činjenici o pokušaju velike prijevare.

Pitanje je dana kad će isto biti objavljeno, a onda se mora postaviti  ne samo pitanje odgovornosti  Demokratske stranke SAD već i svih onih koji su zdušno navijali te objavljivali – prije okončanja izbornog procesa – lažne informacije, točnije dezinformacije.

Mediji moraju biti prvi na udaru tih postupaka odgovornosti za dezinformiranje.

Državni odvjetnik u SAD-u, William Barr, upravo objavljeno, odobrio – ovlastio da federalna istraga krene oko nerugularnosti izbora. No, na sreću, to su ipak ozbiljniji pravni sustavi nego naš a to znači,  do 14. prosinca nema službenog pobjednika u Americi.

I na kraju, pitam se koliko će zatvorskih ćelija biti potrebno za „pospremiti“ sve odgovorne u ovoj svjetskoj pomno isplaniranoj prijevari?

Dokument naloga državnog odvjetništva… pogledajte

Mr. sc. Arna Šebalj/croativ.net

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Ivica Ursić: RADIKALAN POTEZ…

Bili su ribari, ribari koji su ribarili na Galilejskom jezeru. Jezero je bilo bogato ribom …