Ponedjeljak , ožujak 1. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Svijet / Trump pobjesnio i otkazao presicu nakon što je vidio kako ga ismijavaju: ‘Trudeau je dvoličan!’

Trump pobjesnio i otkazao presicu nakon što je vidio kako ga ismijavaju: ‘Trudeau je dvoličan!’

Američki predsjednik Donald Trump, koji sudjeluje na NATO-ovu summitu u Londonu, bijesno je reagirao na snimku u kojoj se nekolicina svjetskih čelnika, uključujući i Justina Trudeaua, Borisa Johnsona i Emmanuela Macrona, šale na njegov račun.

Trump je pritom odgovarao na pitanje novinara o snimci na kojoj se prvi čovjek Kanade šali govoreći o njegovoj eksplozivnoj 52-minutnoj presici na kojoj je žestoko napao francuskog čelnika.

Sky News javlja, pozivajući se na izjavu svoga dopisnika, da Trump vjerojatno neće održati planirano obraćanje novinarima danas polsijepodne te će se čim prije vratiti u Washington.

Odgovarajući na pitanja u srijedu poslijepodne, Trump je Trudeaua nazvao dvoličnim, sugerirajući da su sinoćnje izjave rezultat frustracija u Kanadi što Sjedinjene Države traže od te zemlje veći doprinos NATO-u, prenosi Independent.

“Iskreno, mislim da je Trudeau dobar momak. Ali činjenica je da on ne plaća 2% i mislim da nije sretan zbog toga. Morao bi plaćati 2%. To je Kanada, oni imaju novca i sugran sam da nije sretan što sam ga prozvao zbog toga.”

dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

NEVIĐENO U POVIJESTI: Trump raskrinkava kulturu smrti kao nitko do sad! Iznio šokantne riječi

Je li ovo razlog zašto Trumpa ne mogu smisliti? Po prvi put nakon gotovo 50 …