Ponedjeljak , studeni 30. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Svijet / (VIDEO) Pogledajte kako je Putin čestitao ženama njihov dan!

(VIDEO) Pogledajte kako je Putin čestitao ženama njihov dan!

Putin je naglasio da nije slučajno što su muškarci stoljećima ženama posvećivali glazbu i stihove i istaknuo je da je o ženi vrlo slikovito i točno pisao jedan od pjesnika ruskog “srebrnog vijeka” Konstantin Baljmont

Ruski predsjednik Vladimir Putin nije zaboravio ženama čestitati njihov dan, a za tu je prigodu odabrao stihove Konstantina Baljmonta.

“Vi ovaj svijet ispunjavate ljepotom i životnom energijom, grijete ga nježnošću i duševnom darežljivošću, stvarate atmosferu udobnosti, srdačnosti i harmonije. U vašoj brizi o djeci i unucima, o svojoj obitelji, ne postoje neradni dani. Čak i danas, na vaš dan, vi ste ipak u poslovima i brigama, ne štedite sebe, sve postižete. I mi često mislimo: kako vam sve to polazi za rukom? Ali najvažnije je da vas volimo i cijenimo”, rekao je Putin, prenosi RIA Novosti.

Putin je naglasio da nije slučajno što su muškarci stoljećima ženama posvećivali glazbu i stihove i istaknuo je da je o ženi vrlo slikovito i točno pisao jedan od pjesnika ruskog “srebrnog vijeka” Konstantin Baljmont.

“Žena je s nama kada se rađamo, žena je s nama posljednjeg sata. Žena je barjak kada stradamo, žena je radost buđenja naša”, citirao je Putin Baljmontove stihove.

“Mi u ženi tražimo i nalazimo sve: i nadahnuće i utjehu. Žena je izvor našeg života i njegov produžetak u djeci. Ali i ženama je potrebna naša muška podrška. Mi to nećemo zaboraviti. I ne samo danas. Činit ćemo sve kako bi naše voljene bile okružene pažnjom i brigom, kako bi se češće osmjehivale”, istaknuo je ruski lider, poželjevši ženama zdravlje, uspjeh, radost i sreću.

dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Američki državni tajnik: Naravno da će biti prijenosa vlasti. Na novu vladu Donalda Trumpa

Američki državni tajnik Mike Pompeo, jedan od najvećih lojalista Donalda Trumpa, danas je postao prvi član Trumpovog kabineta …