Ponedjeljak , studeni 23. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Svijet / Zoran Vukman: Protiv koga oni prosvjeduju?

Zoran Vukman: Protiv koga oni prosvjeduju?

Sad neka mi netko kaže da ovo ima veze s – mozgom.
BLM prosvjednici marširaju pred USA veleposlanstvima širom svijeta, okupljaju se u Londonu, Berlinu, Milanu…kojeg to smisla ima? Protiv koga oni prosvjeduju? Protiv koga prosvjeduju ispred Bijele kuće u Washingtonu?
Zar je predsjednik Trump ubio Georgea Floyda!? Kakve veze sve oko skupa ima s događajem u Minneapolisu?
U kakvom sumanutom medijskom matrixu živimo?
Ne podnosim laž, opsjenu i prijevaru, a mi jesmo usred jednog irealnog svijeta, stanja uma i svijesti kojeg produciraju “mainmstream” mediji i liberalističko-globalistička agenda koja ljudima servira gotove paradigme, i u koje mnogi povjeruju.
Gdje su sada prosvjedi zbog klimatskih promjena? Što je sada sa socijalnom distancom? Gdje je iščeznuo koronavirus kao glavna tema?
Sad je glavna tema – rasizam. Čiji rasizam!? Što je to u Americi drukčije danas negoli prije pet, deset ili dvadeset godina? Nije li Obama imao dva predsjednička mandata, osam godina je vladao – što je učinio za američku ekonomiju, prosperitet i na koncu u suzbijanju rasizma u američkom društvu!? Zar u njegovo vrijeme nije bilo masovnih oružanih pokolja, pa tako i ubojstava crnaca ali i bijelaca od strane policije koja u Americi ima velike ovlasti?
Nije li to stvar njihova društvenog, državnog, pravnog i zakonodavnog uređenja, njihovih unutarnjih odnosa koji su socijalno i psihosociološki vrlo komplicirani? Amerika je zemlja velikih kontroverzi, no takva je oduvijek bila.
Policajac koji je ugušio Floyda je u zatvoru i optužen je za ubojstvo. Stvorena je mentalna matrica da je Trumpova Amerika jedna strašno rasistička, represivna zemlja.
A kad bi došao na vlast “dobri” Joe Biden, odjednom bi on sve to umilno riješio.

Zoran Vukman/facebook

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Američki državni odvjetnik dopustio tužiteljima da istražuju izborne neregularnosti

Državni odvjetnik William P. Barr poručio je u ponedjeljak tužiteljima da mogu istraživati navode o …